Välkommen till DNT Gävle 2014

På denna sida kommer information om DNT Gävle den 12 - 13 Juli att läggas upp.  

Under anmälan kan ni se vilka regler som gäller. Anmälan öppnar söndagen den 25/5 kl 18:00.  Max antal tävlande är satt till 90 stycken. 5 av dessa är Wildcard som klubben delar ut.

Anmälningsförfarandet har ändrats och nu använder man följande länk https://www.frisbeesport.se/Discgolf/Tavlingsinformation/SvenskaTavlingar/DiscsportsNationellaTour/DNT2Gavle/Anmalan/ .

De som redan mailat mig anmälan kommer jag att lägga in så ni behåller er plats i eventuell kö. Om jag saknar uppgifter av någon redan anmäld kommer jag att kontakta vederbörande. Hoppas detta anmälningssätt skall tilltala alla.

Anmälningsavgiften är satt till 400 SEK för Senior och 300 SEK för Junior. Mat kommer att finnas båda dagarna. Vi vill att ni i amälan anger om ni vill äta lunch eller inte. Pris är 85 SEK/måltid. Två till tre rätter kommer att erbjudas. Maten betalas med fördel samtidigt som anmälningsavgiften. Matbiljetter fås då på lördagen. Kortbetalning kommer inte att vara möjligt för lunchen så betalar ni på plats är det jämna pengar som gäller.  

Denna sida kommer att uppdateras löpande fram till tävlingen. Vi kommer att göra vårt yttersta för att denna helg ska bli en fantastisk upplevelse.

Maila eventuella frågor till par.moller@bredband.net. Jag kommer att uppdatera anmälda spelare här och på Discgolfsweden.